驻伯尔尼大使 BD1280高清电影下载



导演: Attila Szász
编剧: Norbert Köbli
主演: János Kulka / Tamás Szabó Kimmel / József Kádas / Nie Bang Guo
类型: 犯罪
制片国家/地区: 匈牙利
语言: 匈牙利语 / 德语
上映日期: 25 February 2014 (Hungary)
片长: 75分钟
又名: The Ambassador to Bern
IMDb链接: tt3202500

A fictional account of the 1958 attack against the Hungarian embassy in Bern. Based on a true story about the aftermath of the 1956 Hungarian revolution.
Napra pontosan két hónappal Nagy Imre és mártírtársai kivégzése után a Magyar Népköztársaság berni követsége ellen két magyar emigráns fegyveres támadást hajtott végre. Az indíték homályos, bár helyi lapértesülések szerint Nagy Sándor és Papp Endre a svájci magyar kommunista ügynökök aktáit akarta megszerezni a magyar nagykövet túszul ejtésével. Ugyanakkor bizonyos forrásokból kiderül, hogy a támadók a megtorlások elleni tiltakozó, figyelemfelkelt?, demonstratív akciónak szánták fellépésüket. Céljukat tulajdonképpen elérték, mert heteken keresztül a külföldi sajtó napirenden tartotta a támadás - és ezáltal a levert forradalom - ügyét, hiszen nemcsak a nemzetközi politika, a diplomácia, de a helyi képes újságok is több alkalommal foglalkoztak a témával.

 一个虚构的1958攻击匈牙利大使馆在伯尔尼。基于一个真实的故事关于1956年匈牙利革命的后果。
  Napra pontosan刃honappal Nagy Imre es martirtarsai kivegzese utan一个匈牙利人的Nepkoztarsasag berni kovetsege艾伦刃马札尔人的emigrans fegyveres tamadast hajtott vegre。阿兹inditek homalyos、酒吧helyi lapertesulesek szerint Nagy桑德尔es Papp Endre一svajci马札尔人的kommunista ugynokok aktait akarta megszerezni一个匈牙利人的nagykovet tuszul ejtes

电影截图:



下载地址
ftp://www:[email protected]:8224/飘花电影piaohua.com驻伯尔尼大使DVDRip中字.mkv




重要提示:迅雷可能提示版权问题,造成无法下载,请使用FDM(Free Download Manager)或者utorrent软件下载
请访问91在线看电影https://91zxkdy.com搜索 驻伯尔尼大使 观看

原链接来自于猫扑电影网 maopu.tv
最近更新